11.5 Miljoen Beschikbare Banen in Data Science

We bieden iedereen van het SkillsUP Lab een jaarabonnement op DataCamp als een extra tool om mee te leren. Dit geeft ons de mogelijkheid om ‘scaffolded learning’ toe te passen, zodat iedereen het volledige spectrum van data science en analyse leert, en de verrijking krijgt die de studenten willen of nodig hebben.

Een deel van mijn reguliere werk is bedrijven helpen te begrijpen waarom datageletterdheid (red. kennis van data en hoe je er mee werkt) onder je werknemers positief kan bijdragen, en hoe zo’n team eruit kan zien. Denk competenties en dataskills in plaats van enkel werktitels. Een goed datateam is inclusief en multidisciplinair.

Twee weken geleden gaf Adel Neheme van DataCamp over het bouwen van een organisatie met datageletterdheid. Ik wil graag een van zijn slides met jullie delen. Denk even goed na over deze cijfers:

Data science growth over the years

Mensen vragen ons regelmatig waarom we de keuze hebben gemaakt om data science te leren in plaats van software development in ons Lab. Deze nummers, daarom. Dit is een gebied waar nog weinig mensen in beschikbaar zijn.

Als we willen dat het werkveld van data en AI onze samenleving reflecteert, moeten we ervoor zorgen dat al onze programma’s beschikbaar zijn voor alle communities. Dat is waarom we doen wat we doen 🙂 . Wil je meer weten over SkillsUP Lab en hoe we werken? Check dan onze trajecten.

Geef een reactie

Skip to content