Portrait of Karolina

George

Nadat ik deze courses heb afgerond, heb ik een andere blik op data science gekregen.

Ik kan zeggen dat data vooral verhalen zijn die voor veel mensen onbegrijpelijk zijn. Data scientists zijn de verzamelaars, organisators en de vertellers die dataverhalen begrijpelijk maken voor iedereen.

Portrait of Hamada

Hamada

De 'upper data cycle' heeft mijn leven beinvloed en het was een 'paradigm shift' voor data en technologie.

Ik besloot me op data en technologie te focusen de komende jaren, en ik wilde mijn kennis in data te ontwikkelen. Ik kan wel stellen dat ik veel nieuwe dingen heb geleerd, en genoeg skills heb ontwikkeld om te werken als een data scientist. Ik ga een grote stap zetten naar mijn toekomst.

Portrait of Jasper

Jasper

Ik deel mijn enthousiasme met de huidige en toekomstige cohorten.

Ik ben een Cyberworkplace alumni. Daar leerde ik skills in cyber security en networking. Ook ben ik bedreven met AI en machine learning. Ik ben nu een datacoach bij SkillsUP Lab, waar ik mijn enthousiasme voor data deel met de huidige en toekomstige cohorten. Ik geef mijn kennis door en ik zet deze om in praktijkervaring. Dit is mijn eerste stap in de arbeidsmarkt als data scientist.

Portrait if Kristle

Kristle

Een data scientist is iemand die nieuwsgierig en gedreven is, en graag leert.

Ik heb het privilege gehad de ware aard van data science en de mensen die in dat veld werken te zien. Ik heb geleerd dat het meer is dan een werkveld – het is een community van mensen die proberen een positieve bijdrage te leveren aan de wereld, op een manier die alleen zij kennen.

Portrait of Nazzal

Nazzal

Data science is belangrijker dan ik dacht, en de programmeertalen zijn echt leuk!

Toen ik voor het eerst begon met leren over data science ontwikkelde ik direct een passie. Mijn liefde voor het leren van data science nam toe en ik vond het leuk om porgrammeertalen op een correcte en betrouwbare manier te leren. Nu kan ik data verwerken en er grafische visualisaties uittrekken, waarmee ik dataproblemen kan oplossen en kennis kan verkrijgen. Zo kan ik alle bewijzen vinden om mijn doel te behalen. In het kort is data science een interessant en belangrijk veld waarin vele problemen op een exacte manier opgelost kunnen worden.

Portrait of Ohmar

Ohmar

Ik heb een hoop over data geleerd en ik kijk uit naar het volgende hoofdstuk in mijn leven.

Ik ben een bachelor in Aardwetenschappen uit Myanmar en ik heb ervaring met het invoeren, analyseren en documenteren van data. Ik werkte als data-analyst bij een distributiecentrum in Myanmar en Maleisië. Ik was alles kwijt toen ik hierheen kwam, omdat ik overal een Nederlands universitair diploma moest hebben. Toen ik contact opnam voelde het alsof ik mijn licht gevonden heb. 

Nu heb ik een hoop meer geleerd over data, en wil ik uitdaging in mijn nieuwe leven. Ik ben nu een trainee bij The Do Good Only Company, en ik vind dit nieuwe hoofdstuk in m’n leven heel spannend!

Sabreen

Een van de fundamentele principes van het traject is waar ik het meest enthousiast over was: wij beheersen de machine, niet omgekeerd.

Mijn reis met The Do Good Only Company begon toen ik aan Power Skills meedeed. Ik zag waar mijn collegae op gefocust waren en dat klonk heel belangrijk. Daar wilde ik meer over weten. Ik hoorde veel herkenbare verhalen en ik was heel nieuwsgierig. Ik besloot me op data science te storten, en met behulp van Caroline, de eigenaar, kon ik me aanmelden bij SkillsUP lab. Dat opende de deur naar data voor mij.

Ik vind het enorm leuk om te leren over data science, het verzamelen van data, libraries, programmeren en visualiseren. Ik heb echt veel skills geleerd om echt iets met data science te gaan doen. Het was een eerste stap in deze grote wereld, maar ik heb ook gezien wat de impact van data kan zijn voor mensen die minder ervaring hebben met technologie. 

Portrait of Semere

Semere

Data science is het hart van elke organisatie.

IIn het begin zag ik nog niet het hele plaatje van data science en had ik ontoereikende kennis om vrienden en familie over data science te vertellen. Nu kan ik vertellen dat data science een belangrijk veld is in bijna elke sector! Data science helpt met het verkrijgen van kennis en inzichten van gestructureerde én ongestructureerde data.

Teklehaimanot

Ik houd ervan om mensen te motiveren hun eigen vaardigheden te zien, en om ze te helpen hun beste zelf te zijn!

Ik ben een toegewijde coach bij SkillsUP Lab, en ik heb een Bachelor of Computer Application. Daarnaast heb ik het Microsoft Professional Program over Data Science afgerond. Ik heb hands-on ervaring met web design, data opschonen, datavisualisatie en -voorspelling.

Portrait of Thein Soe

Thein Soe

Ik vind het leuk om te leren en ik kijk uit naar mijn carrière in data-analyse en data science.
Ik kom uit Myanmar. Daar studeerde ik 2 jaar wiskunde. In Myanmar had ik mijn eigen bedrijf met dingen voor games. Toen ik met Data Analytics begon bij SkillsUP Lab wist ik nog niks van programmeren en Excel. Het was een uitdaging maar ik zette door en ik bleef nieuwsgierig om dingen te leren. Nu begrijp ik en gebruik ik Excel, SQL en PowerBI. Ik leer nu ook Python.
Skip to content