Thein Soe
Ik vind het leuk om te leren en ik kijk uit naar mijn carrière in data-analyse en data science.
Ik kom uit Myanmar. Daar studeerde ik 2 jaar wiskunde. In Myanmar had ik mijn eigen bedrijf met dingen voor games. Toen ik met Data Analytics begon bij SkillsUP Lab wist ik nog niks van programmeren en Excel. Het was een uitdaging maar ik zette door en ik bleef nieuwsgierig om dingen te leren. Nu begrijp ik en gebruik ik Excel, SQL en PowerBI. Ik leer nu ook Python.
Teklehaimanot
Ik houd ervan om mensen te motiveren hun eigen vaardigheden te zien, en om ze te helpen hun beste zelf te zijn!

Ik ben een toegewijde coach bij SkillsUP Lab, en ik heb een Bachelor of Computer Application. Daarnaast heb ik het Microsoft Professional Program over Data Science afgerond. Ik heb hands-on ervaring met web design, data opschonen, datavisualisatie en -voorspelling.

Marije Hammel
Marije
Sommige mensen zijn heel goed in een paar dingen. Ik ben een beetje goed in heel veel dingen, en dat vind ik ook prima.

Ik ben niet de oudste en zeker niet de wijste, maar ik pak graag nieuwe skills op. Of het nu Excel is of leren programmeren in JavaScript en Python. Met alle hulp die ik in de afgelopen maanden heb gehad, voel ik me veel meer op m’n gemak als manusje-van-alles!

George
Nadat ik deze courses heb afgerond, heb ik een andere blik op data science gekregen.

Ik kan zeggen dat data vooral verhalen zijn die voor veel mensen onbegrijpelijk zijn. Data scientists zijn de verzamelaars, organisators en de vertellers die dataverhalen begrijpelijk maken voor iedereen.

Kristle 
Een data scientist is iemand die nieuwsgierig en gedreven is, en graag leert.

Ik heb het privilege gehad de ware aard van data science en de mensen die in dat veld werken te zien. Ik heb geleerd dat het meer is dan een werkveld – het is een community van mensen die proberen een positieve bijdrage te leveren aan de wereld, op een manier die alleen zij kennen.

Nazzal
Data science is more important than I expected, and that programming languages are fun!

Toen ik voor het eerst begon met leren over data science ontwikkelde ik direct een passie. Mijn liefde voor het leren van data science nam toe en ik vond het leuk om porgrammeertalen op een correcte en betrouwbare manier te leren. Nu kan ik data verwerken en er grafische visualisaties uittrekken, waarmee ik dataproblemen kan oplossen en kennis kan verkrijgen. Zo kan ik alle bewijzen vinden om mijn doel te behalen. In het kort is data science een interessant en belangrijk veld waarin vele problemen op een exacte manier opgelost kunnen worden.

Semere
Data science is het hart van elke organisatie.

IIn het begin zag ik nog niet het hele plaatje van data science en had ik ontoereikende kennis om vrienden en familie over data science te vertellen. Nu kan ik vertellen dat data science een belangrijk veld is in bijna elke sector! Data science helpt met het verkrijgen van kennis en inzichten van gestructureerde én ongestructureerde data.