Lanceer je Datacarrière

De volgende groep start 19 oktober tot 12 februari

Werkloosheidscijfers hebben een recordhoogte bereikt. Een van de belangrijkste dingen die we kunnen doen om te helpen, is herscholing bieden aan iedereen die hier mee te maken heeft.

We maken ons programma, SkillsUP Digital, beschikbaar voor iedereen wiens leven geaffecteerd is door de huidige werkloosheidscrisis voor een speciale prijs van 7495.- EUR/USD.

Leer Essentiele Skills in Data Science

Met ons digitale programma leer je de fijne kneepjes van Data Science door middel van gecertificeerde IBM courses en coaching van onze Data Professionals. Niet alleen hebben zij geholpen het programma te verfijnen, ze hebben ook zelf het hele programma gevolgd. Op deze manier krijg je gegarandeerd de kennis en support die je nodig hebt om je datagedreven carrière te starten.

Leren in een Community

Tijdens de SkillsUP Lab volg je niet alleen courses. Je maakt ook deel uit van een community van datagedreven mensen. Je blijft met elkaar in contact tijdens en na het programma. Niet alleen met je peers, maar ook met de cohorten die voor en na jou komen!

We Gaan Opstijgen!

Krijg hands-on-ervaring met data tijdens onze dagelijkse sessies, waar onze Dataprofessionals je coachen. Je gaat ook aan de slag met projecten om je kennis te verbreden en vast te leggen. Hierdoor ga je beter voorbereid richting het werk met échte dataprojecten. Naast deze sessies bieden we persoonlijke job coaching vanaf het begin, op tweewekelijkse basis. Je leert hier hoe je je CV kan maken of verbeteren, je krijgt tips over je LinkedIn en meer!

Programmainformatie

SkillsUP Lab is open voor iedereen!

We bouwen bewust communities om mensen te omarmen die op zoek zijn naar werk. We geloven sterk in levenslang leren door te herscholen en bijscholen. We zorgen voor onze community door alle cohorten met elkaar te verbinden en door events te organiseren, zodat je je kennis kan blijven delen en je netwerk kan uitbreiden!

Iedereen kan zich aanmelden voor onze programma’s. We zoeken naar: nieuwsgierigheid, doorzettingsvermogen, veerkrachtigheid en een orientatie op community. Als je deze kwaliteiten bezit zal SkillsUP Lab een excellente ervaring voor je zijn.

We bieden onze digitale versie van SkillsUP Lab wereldwijd aan om mensen te helpen voorbereiden tijdens deze onzekere periode, met nieuwe skills en een vooruitzicht op werk.

Groei op een technisch en persoonlijk niveau

Wanneer je een onderdeel wordt van de volgende cohort, groei je op technisch, persoonlijk en professioneel niveau. Samen met jou doen er mensen van allerlei achtergronden mee, met allerlei ervaringen. Je maakt deel uit van een inclusieve datacommunity.

In jouw cohort vind je mensen die bezig zijn met bijscholen om te groeien bij hun huidige werkgever, herscholen om nieuw werk te vinden, mensen die bezig zijn hun technische kennis te verbreden en ondernemers.

Tijdens het digitale programma volg je hetzelfde uitdagende technische programma als in Rotterdam. Je krijgt ook de mogelijkheid om masterclasses bij te wonen over verschillende onderwerpen. Door het programma heen krijg je instructie over hoe je je voorbereidt op de banenmarkt, hoe je digitaal een sterke indruk kan maken en je krijgt hulp met solliciteren. 

Daarbij ontvang je ook PowerSkills. Ons programma waar je ‘soft skills’ leert van professionele coaches.

Iedereen heeft dezelfde standaarden als het gaat om aanwezigheid, deelname, progressie en eer.

Coaching en échte ervaring

Technische training is fantastisch, en een goede basis. Echter heb je ook ervaring nodig in het werkveld. We helpen je hiermee.

Tijdens je training werk je met een breed scala aan dataprojecten en bouw je je skills en netwerk op. We helpen jou in je zoektocht naar een werkgever als je daar behoefte aanhebt.

Als dataprofessional verwachten we van je dat je ijverig en nieuwsgierig bent. Dat je graag problemen oplost met je data- en analyseskills, die je toepast in het werkveld. Niet alleen commerciële bedrijven hebben hulp nodig, ook non-profits, overheidsinstellingen, verenigingen en stichtingen kunnen je hulp goed gebruiken.

Wat Je Leert

Ethiek

De fundering van verantwoordelijk datagebruik, die elke dataprofessional moet hebben.

Datamechaniek

Werken met, schoonmaken van, klaarmaken van data voor gebruik en analyse.

Voorschrijvende Analyses

Importeer data en krijg inzichten door het gebruik van Python en Excel.

Datavisualisatie

Maak betekenisvolle, effectieve en aesthetisch verantwoorde datavisualisaties met verschillende tools.

Voorspellende Analyses

Bouw en verfijn voorspellende machine-learningmodellen.

Dataverhalen vertellen

Breng de geheimen van je data tot leven voor een bedrijf, zodat ze actie kunnen ondernemen op basis van jouw analyse.

Boost je carrière met skills in een van de snelst groeiende sectoren: data science. Leer de grondbeginselen van data, ethiek, nodige data-sciencetools en veelgebruikte programmeertalen van experts op academisch en zakelijk gebied. Met een multidisciplinaire focus leer je bij ons programma de vaardigheden ontwikkelen die je kunt gebruiken bij de 1,5 miljoen carrièremogelijkheden die beschikbaar zijn in data sciece.

 • Leer binnen een interactieve en motiverende omgeving
 • Bouw je kennis en portfolio op met praktijkervaring
 • Ontvang certificaten voor alle modules die je behaalt, inclusief Power Skills
 • Rond het hele programma af en ontvang je certificaat van SkillsUP Lab in Data Science
 • Ervaren data-scientists coachen je tijdens het programma
 • Professionele ontwikkeling bij een bedrijf of non-profit inbegrepen

Hoeveel kost het?
De totale kosten van de Digital Data Science Track zijn momenteel 7495,- EUR (BTW incl.). Deelnemers betalen 7495,- EUR of 10 termijnen van 749,50 EUR om aan de track te beginnen.

Waar de kosten voor zijn:

 • Professionele coaching: Maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 uur tot 16.00 uur op locatie.
 • 10 dagen Power Skills van onze ervaren coaches: Ontwikkel je leiderschapsvaardigheden, ethisch denken en samenwerkingsvermogen.
 • Lesmateriaal: Alle lesmaterialen, inclusief een jaarabonnement voor DataCamp en een licensie voor Office365.
 • Portfolio opbouwen: Real-life ervaring als Dataprofessional om je verder te ontwikkelen en je vaardigheden aan te tonen. Bouw je portfolio op met projecten en ontdek zo nieuwe carrièremogelijkheden.
 • Jobcoaching: Waar nodig, helpen we je vanaf de eerste dag om je persoonlijke branding op te bouwen. We helpen je wegwijs te worden in de Nederlandse arbeidsmarkt en we bieden een-op-een coaching. Deze coaching duurt maximaal 8 maanden na het afronden van ons programma.
The Do Good Only Company BV stands for digital inclusion. If you feel that your specific situation is preventing you from participating, please let us know by scheduling a call with us.
 • Gebruik Microsoft Excel om data te onderzoeken
 • Leer werken met Transact-SQL om relationele databases te verwerken
 • Maak datamodellen en visualiseer ze met Excel en PowerBI
 • Pas statistische methoden toe op data
 • Gebruik Python om data te onderzoeken en te verwerken
 • Volg een methodiek van data science
 • Bouw en valideer machine-learningmodellen
 • Schrijf code in Python om machine-learningmodellen te bouwen
 • Pas data-sciencetechnieken toe op veelvoorkomende situaties
 • Gebruik je kennis van machine learning om dataproblemen op te lossen
smarty-sass

Wat is het verschil met de track in Rotterdam?

De International SkillsUP Lab Data Science Track bevat dezelfde gecertificeerde courses als het traject in Rotterdam.

Je dag begint met een live-kickoff om 9AM EDT tijdens weekdagen. De coaches helpen je kennis verbreden door praktijkopdrachten uit het werkveld. Op deze manier bouw je vanaf het begin al je portfolio op.

We bieden ook persoonlijke jobcoaching vanaf het moment dat je het programma start. We lopen door je CV en helpen je met het voorbereiden van sollicitaties. Daarnaast leer je bruikbare skills zodat je goed voorbereid de arbeidsmarkt in gaat.

Onze Power Skills zijn nu ook inbegrepen bij de Digital Track.

The SkillsUP Lab bevindt zich boven De Heilige Boontjes Grand Cafe in Bureau Eendracht gelegen recht tegenover metrohalte Eendrachtsplein. Een inspirerende locatie met vele andere sociale ondernemingen.

Adres:
Eendrachtsplein 3 – 1D
3015 LA Rotterdam

Skip to content