Interviewseizoen

Het is vrijdagavond en voor ik mijn laptop uitzet, wil ik de afgelopen week reflecteren.

Dinsdag hebben we onze plannen aangekondigd om SkillsUP Lab digitaal beschikbaar te maken voor internationale deelnemers. Data-skills en kennis zouden niet gelimiteerd moeten worden door nationale grenzen. Het zorgde voor een begrijpelijke oproer binnen het team en onze cohort deze week. Elke transitie wekt emoties en vragen op, zoals het hoort. Het idee past enorm goed bij onze visie op groei – in mensen, kennis, inclusiviteit en innovatie.

Nog Een Ronde Sollicitaties

Met onze huidige community hebben we een geweldige week aan sollicitaties gehad. Twee mensen vanuit onze community, Azmi en Kristle, gingen naar een tweede ronde van sollicitaties. De uitslag is nog onbekend – dat horen we volgende week wel. Hoewel de CTO achteraf wel vertelde dat hij zeer onder de indruk was van de professionaliteit en hun vermogen met oplossingen te komen. Hun diepe technologische kennis was heel duidelijk te zien. Hij vond het een moeilijke keuze. Wat de uitkomst ook is, het is duidelijke feedback voor Azmi en Kristle én onze community. Het is duidelijk te zien hoeveel moeite ze steken in hun studie 🙂

Onze Trainees Zijn Druk Bezig

Alsof dat nog niet genoeg goed nieuws is in één week: Teklia en George hebben hun kickoff van een nieuw project gehad. Het is en enorm cool initiatief. Ze gaan samenwerken met een lokaal datasciencebedrijf hier. Daar gaan ze het bedrijf helpen met data te worstelen en de data toe te passen. Ze highlighten hiermee een jaarlange viering van de ‘City of Science’. De kickoff was gisteren en vandaag beginnen ze al!

Ondertussen is de rest van de community ook druk geweest. Misschien heb je de blog van Behrouz gelezen? Hij begint aanstaande maandag met zijn droombaan.

We houden van het werk dat we doen en om alles op z’n plek te zien vallen in deze fase van onze community is de ultieme beloning. We doen dit als een community, coaches en cohort. Dat is de reden dat het succesvol is!

Geef een reactie

Skip to content