Je Toekomst in Data Bereiken

Een van de dingen die we het leukst vinden is het samenstellen van nieuwe cohorten van Dataprofessionals. Elke paar maanden gaan we door dezelfde cyclus van aanmeldingen verwerken, informatie verstrekken over de telefoon, sollicitatiegesprekken voeren en het aftellen naar de startdatum.

Elke cohort is anders en ze brengen allemaal nieuwe herinneringen en connecties met zich mee. Dit weekend ben ik begonnen aan het ophangen van de groepsfoto’s van de voorgaande cohorten. Toen ik ze ophing bracht elke foto weer nieuwe herinneringen op.

Deze keer doen we twee cohorten tegelijkertijd. Als je mee wil doen aan onze digitale versie van SkillsUP Lab, onze volgende groep start op 5 oktober 2020. De gesprekken beginnen deze week en ik ben heel benieuwd naar alle mensen achter de inschrijvingen.

Data professionals

Voor ons volgende fysieke programma beginnen we op 31 augustus 2020 hier in ons Lab in Rotterdam. We hebben de gesprekken gepland voor het einde van de maand. Een aantal van de deelnemers zou eigenlijk in april al beginnen, dus die personen doen in plaats daarvan mee in deze ronde.

Verbonden Blijven

De voorgaande cohorten zijn tot nu toe in contact gebleven met de nieuwe groepen. Ze doen dit op een aantal manieren, maar de meest belangrijke is het delen van hun kennis. Wat ze ook leren tijdens hun courses en Power Skills, onze Dataprofessionals geven het door aan de volgende generatie. De cohorten blijven ook met elkaar verbonden door een mentorrol op te nemen of door te helpen met sollicitaties. In het kort: helpen wanneer ze kunnen! Hierdoor wordt hun netwerk ook steeds krachtiger. Je komt als Dataprofessional in een wereld terecht met een hechte community om je heen.

Als je nieuwsgierig bent over ons programma, kan je met onze community praten en hun perspectief en ervaring horen. Vul ons contactformulier in en ze zullen je vertellen over de goede en slechte tijden, elke keer dat ze moesten huilen door SQL 😉 en de vreugde toen hun models werkten!

Klinkt dit als iets voor jou? Schrijf je in voor ons programma!

Geef een reactie

Skip to content