Welkom Terug, Dataprofessionals!

Op maandag konden we onze cohort weer verwelkomen in ons Lab. We kwamen bij elkaar voor onze Power Skills. Deze dag lag de focus op leiderschap en je eigen stem. Power Skills is onze eigen visie op soft skills, waarbij we onder andere zelfleiderschap en het oplossen van conflicten behandelen. We vinden deze skills helemaal niet soft! Net zoals alle andere dingen die we doen, ligt de focus bij Power Skills op dingen waar je in de praktijk direct wat aan hebt.

Het was een privilege om te zien hoe onze community zich ontwikkelde bij het aanspreken van een groep. Lichaamstaal, stem, communicatie en contact met jezelf en het publiek zijn zulke belangrijke factoren in hoe anderen je zullen zien. Iedereen kan deze ‘soft skills’ beoefenen, en ze zijn niet alleen voor techneuten. 😉 We draaien onze Power Skills met mensen van De Heilige Boontjes om ze te ondersteunen.

Een voorbeeld: iemand van de Heilige Boontjes liep de ruimte meerdere keren in. Elke keer dat hij de kamer binnenliep kreeg hij feedback op zijn presentatie. Na een paar keer oefenen had hij de ruimte te pakken met alles dat hij van onze coaches had geleerd.

Verderbouwend op maandag is het onderwerp van Power Skills vandaag successvol solliciteren. Het belooft net zo leuk te worden! Kijk naar onze fantastische SkillsUP Community samen met de Heilige boontjes in het filmpje hieronder.

Geef een reactie

Skip to content